Fırını 175 C dereceye ısıtın. Bütün kuru malzemeleri geniş bir kaseye koyun ve mutfak makinesi ile iyice karıştırın.
Küçük bir sos tenceresini orta ateşe koyun, balkabağı püresini, hindistan cevizi yağını, akçaağaç şurubunu ve vanilyayı karıştırın. Yağın ayrılmasını önlemek için karışımı mikser ile çırpın ve kuru malzemenin üstüne dökün. Plastik bir spatula ile iyice karıştırın, bütün kuru malzemenin kaplanmasını sağlayın.
Granola karışımını iki geniş fırın tepsisine dökün ve ince bir tabaka halinde yayın. 10-11 dakika piştikten sonra karıştırıp bir 10-11 dakika daha pişirin.
Granolayı fırından çıkarın ve fırın tepsisinde soğumaya bırakın. Granola kurudukça kıtır kıtır olacaktır. Hava geçirmez bir kapta 2 haftaya kadar saklayabilirsiniz.
İlgili Ürünler
MM 8042 DS HomeChef®
Güç
: 1000 W
Gövde Malzemesi
: Döküm
Hız Ayarı
: 12
Dijital Zaman Ayarlayıcı
: Var
Çırpma Ucu
: Var
Çiğ Köfte Aksesuarı
: Var
MK 5046 Floral Standlı Mikser
Güç
: 425 W
Hız Ayarı Seçimi
: Var
Çırpma, Karıştırma Aparatları
: Var
Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Aksesuarlar
: Var
Turbo Özelliği
: Var
Paslanmaz Çelik Hamur Kancası
: Var
MK 5940 Floral
Güç
: 425 W
Hız Ayarı Seçimi
: Var
Çırpma, Karıştırma Aparatları
: Var
Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Aksesuarlar
: Var
Turbo Özelliği
: Var
Paslanmaz Çelik Hamur Kancası
: Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.