Sayfanın başına ulaştınız.
Havuçlu Bezelye
Malzemeler:
- 500 gr kuzu kuşbaşı
- 1 soğan, ince doğranmış
- 1 ½ yemek kaşığı zeytinyağı
- Damak tadınıza uygun tuz
- 1 tatlı kaşığı ince öğütülmüş karabiber
- 2 diş sarımsak
- 3 havuç, soyulmuş ve jülyen doğranmış
- ½ su bardağı dondurulmuş bezelye
- ½ yemek kaşığı doğranmış maydanoz
Yapılışı:
- Yağı büyük bir tencerede ısıtın ve soğanları ve eti orta ateşte kızarana kadar kavurun.
- Tuz, karabiber ve karanfilleri ekleyip birkaç dakika daha kavurun.
- Bir bardak sıcak su ekleyip etler yumuşayana kadar pişirin.
- FitFry XXL™️ Az Yağlı Fritöz'de 175°C'de bezelye ve havuçları 10 dakika pişirin.
- Pişmiş bezelye ve havuçları tenceredeki ete ekleyin.
- Yemeği pirinç pilavıyla servis edin.
Afiyet olsun!
İlgili Ürünler
FRA 5364 S Fitfry XXL
- LCD Ekran
: Var
- Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Aksesuarlar
: Var
- Pişirme Kapasitesi
: 7,6
- Otomatik Pişirme Program Sayısı
: 9
- Güç
: 1750 W
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.